Diensten

Energetische Behandeling

Reiki 

Reiki wordt omschreven als universele levensenergie, de energie die door alle levende wezens stroomt en in het hele universum in overvloed aanwezig is.

 

Reiki ondersteunt een goede doorstroming in jouw energiesysteem, geeft rust en ontspanning, draagt bij aan een positieve boost in je zelfvertrouwen en bevordert jouw zelf-helend en creƫrend vermogen. Reiki zorgt voor evenwicht in jouw lichaam, geest en ziel welke doorstraalt naar jouw ongeboren kindje.

 

Reiki brengt bewustwording, zodat je vanuit meer vertrouwen reageert op de veranderingen in je lichaam, je groeiende kindje en de wereld om je heen. Je ervaart de eenheid in jezelf, en de verbinding met het kindje wat je bij je draagt. Reiki zal jouw proces tijdens je zwangerschap positief ondersteunen.

  

Meer informatie over Reiki, ga naar de beginpagina.

Let op: Reiki is geen vervanging van een arts of verloskundige.

Klik op de button (knop) hieronder voor meer informatie over Reiki tijdens de Zwangerschap

Massage

Aroma Touch Massage

Tijdelijk uit mijn te verlenen diensten. 

 

Verwen jezelf en zorg voor een goede energie balans, zodat jij en je kindje optimaal kunnen ontspannen.


Vraag meer informatie op per mail info@inner-zelf.nl of Bel: 06-4198 5678.

Coaching

Coaching

Coaching biedt ik aan op verschillende manieren. Zo kijken we waar jij mogelijk nog belast bent met oude zaken die jouw wens, of zwangerschap in de weg staan, wat jij nodig hebt om vol vertrouwen deze processen in te gaan, en jouw zwangerschap te beleven, maar ook hoe jij in contact met jezelf en jouw kindje jullie wens optimaal kunt vormgeven.

Soms is het alleen al even fijn het contact met jezelf te voelen op de diepere lagen om weer een stap vooruit te kunnen.

Coaching bestaat uit; inzicht sessies, oefeningen om op de diepere lagen in het contact met jezelf en jouw aankomende kindje te zijn, het opschonen van energie en lijnen binnen de generatie welke jouw hinderen in je eigen kracht voor jezelf en jouw kindje aanwezig te zijn. 

Bij Coaching voor de zwangerschap duiken we logischerwijs dieper jouw eigen diepte in om jezelf vanuit vernieuwde stand vorm te geven en je hart te openen voor liefde en een kindje in je leven.

Bij Coaching tijdens de zwangerschap werk ik in de meeste gevallen met een Reiki consult en kijken we waar jij de nodige ondersteuning in wilt ontvangen.

Diensten

Inner-Zelf.nl

Reading

Een Reading kan per individu, maar ook in contact met jouw aankomend kindje en/of het gezin waar je je nu in bevindt afgenomen worden.

Bij een Reading kijk ik naar jouw/jullie wezenlijke energie en wat er op de diepere lagen gehoord en gezien wil worden. Een Reading opent jezelf voor de diepere lagen die aandacht willen, en zorgt voor vooruitgang in processen of biedt hulp bij vraagstukken waar je zelf niet helemaal bij kunt komen.

Bij een Reading werk ik op afstand, zodat de diepere en wezenlijke lagen worden gezien, zonder dat onze aardse ik er tussen komt kijken. Ik leg de Reading vast in een document, waarvan je de uitwerking per e-mail zult ontvangen.

Ook geef ik Engelen Kaart Readingen, hierbij ontvang jij inzichten en boodschappen op jouw pad door middel van gelegde Engelen kaarten en wat de Engelen mij laten weten.

Het verschil met een standaard Reading en Engelen Reading is, dat je bij een Engelen Reading puur de Reading voor jezelf afneemt, of op het gebied van een relatie vraag. Een Engelen Reading brengt helderheid, geeft inzicht, en brengt een stuk persoonlijke- en spirituele groei met zich mee.

Informeer naar de werkwijze: info@inner-zelf.nl

Healing

Healing

Een Healing geeft doorstroming aan jouw energiesysteem. Bij het geven van een Healing wordt jouw zelfhelend- en regulerend vermogen aangesproken.  

Bij het geven van een healing maak ik contact met jouw chakra's. Chakra's zijn energiecentra en vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. 

Onze chakra's en aura lagen staan direct in verbinding met onze organen, ons limbische systeem en noem maar op. Wanneer wij goed voor deze centra zorgen, stroomt vitale levensenergie daar waar het hoort te komen.

Bij een healing kun je gewoon blijven zitten, en werk ik met mijn handen rondom jouw lichaam heen. Wanneer van toepassing, geef ik aan wat er benoemd wil worden tijdens de healing die je ontvangt, of ik koppel het terug wanneer je de gehele healing hebt ontvangen.

Een healing werkt door op alle vlakken en lijnt jezelf als het ware uit met jouw wezenlijke zijn. 

Na een healing is het verstandig voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen direct kunnen worden afgevoerd.

Zorg energetisch goed voor jezelf! 
Jouw energiesysteem is jouw welzijn, en jouw welzijn staat in contact met jouw ongeboren kindje.

Energetische behandeling

Inner-Zelf

www.inner-zelf.nl