Kinderwens

Wat kan ik voor jouw betekenen?
Ik ondersteun jouw contact te maken met jezelf, jouw lichaam, de vrouwenwijsheid die je in je hebt, en jouw energetisch veld voor te bereiden op de komst van het kindje wat bij jou mag komen. 

We gaan aan de slag met oude gedachten, patronen, blokkades in jouw energiesysteem die jouw hinderen vol vertrouwen open te staan voor de liefde die in- en om ons heen aanwezig is voor wat er komen mag.

Resultaat?
Jouw Trillingsfrequentie zal verhogen, om jouw aanstaande kindje in de energie aan te trekken. In contact met jezelf, jouw lichaam, en jouw partner zul jij jullie aankomend kindje vanuit diep vertrouwen welkom heetten. 

Mijn verhaal

Door mijn eigen ontwikkeling door de jaren en de vele levens heen, weet ik hoe het is, om: de verbinding met mezelf te herstellen, en terug te vinden, de invloed van de generatielijn en collectieve velden te voelen en te ervaren, in te zien wat hiervan nodig was om te ervaren, en nu de steun en kracht te voelen van de aarde en familie velden, door het anders te doen dan zij dit deden en konden. 

Door de komst van mijzelf als ziel naar de aarde, naar mijn ouders, binnen ons gezin, weet ik hoe het als aanstaand kindje is om de conceptie energie te voelen, in te dalen naar een fysiek lichaam in een vrouwen/moederlichaam, te verblijven baarmoeder, ter wereld te komen in een wereld die heel anders is dan waar we vandaan komen, en noem zo maar op.

Zo mooi en fijn om te doen waar ik voor ben gekomen in deze tijd en op deze aarde.

Hoe gaan we te werk?