Dit ben ik! En wel op het 40 jarig huwelijk van mijn ouders die mij in 1980 geboorte gaven, dankbaar!

Over mij

Ik ben Kristel Tatje, Holistisch Gezins- en Kindertherapeut en Energetisch Therapeut.
Samen met mijn partner woon ik in Alphen aan den Rijn. 

In 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart: Inner-Zelf, welke ik per 2020 in vernieuwde vorm heb gestoken. Naast Therapeut ben ik Energetisch Healer, Reader, waarbij ik jullie op de diepere lagen van ons werkelijke- en wezenlijke zijn begeleid en ondersteun. 

Tijdens mijn opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut (start in 2016) ben ik verder de diepte in gedoken naar de reis- en de zin van ons bestaan, waardoor ik nu ook aanstaande ouders en ouders met een kinderwens kan- en mag begeleiden. Mijn afstudeerscriptie, welke precies aansluit en weergeeft waarvoor ik hier ben, 
kreeg de titel: De Komst van de Ziel naar de Aarde. Hierin heb ik de processen van een indalende ziel, in contact met aanstaande ouders, en het geven van nieuw leven uitgelicht. 

Het incarneren van de ziel naar een fysiek lichaam hier op aarde, leven ontstaan uit twee cellen die samensmelten, de kinderwens; hoe deze begint of er misschien zomaar is, hoe je deze processen bewust kunt vormgeven, maar ook hoe het is om als aankomend kindje deze reis te maken, te landen in de baarmoeder, bij je ouders op te groeien heeft we enorm aangegrepen. Hier heb ik mezelf dan ook de laatste jaren extra mee bezig gehouden en in verdiept, waarbij ik aansluitende lezingen, cursussen en workshops heb gevolgd en eigen innerlijke processen ben aangegaan.

De reis van ons leven, wij als mens op aarde, de ziel heeft altijd al mijn interesse gehad, en ik ben blij dat ik hierin kan verder delen. Het geven- en doorgeven van leven, de reis naar een fysiek lichaam op aarde zijn wonderbaarlijke en intense processen waar wij werkelijk en bewust bij stil mogen staan. 

Van pré conceptie tot zwangerschap en van zwangerschap tot geboorte, waarbij ook het proces van symbiose en autonomie, hechting en binding uitgebreid aan de orde zijn gekomen. In de voorgaande stroom van cliënten heb ik ook niet voor niets veel met ouder/moeder en kind en deze symbiotische processen gewerkt.  

Mijn missie is; ouders en kinderen begeleiden en ondersteunen op hun pad en met elkaar. Samen met jouw als ouder/ouders de kinderen van nu die naar de aarde komen een warm, afgestemd, liefdevol en veilig welkom te geven. Er komen steeds meer hoog bewuste en hoog gevoelige kinderen naar de aarde, via jouw, als moeder, als vader, als ouders, waarin wij met zijn allen veel meer voor hen en onszelf kunnen betekenen.


Open jezelf voor het wonder van het leven.  


Als hobby en aanvulling op mijn dagelijks leven rijd ik graag paard. De natuur en muziek zijn ook een heel belangrijk deel binnen mijn dagelijks leven.


Veel plezier bij het lezen van mijn website
& Wie weet tot ziens in mijn praktijk!


Mijn Verhaal

Let op! 
De aangeboden diensten en consulten zijn geen vervanging van een Arts, Verloskundige of specifieke Geboortekundigen. 

Mijn diensten zijn Holistisch en Energetisch van aard en werken door op de verschillende bewustzijnslagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Mijn diensten zijn puur en zuiver en dragen bij ter ondersteuning in het contact met jezelf en je aankomend kindje.

Persoonlijke begeleiding en goede nazorg 
staan bij mij bovenaan! 


Ben jij klaar om jouw leven, 
En de komst van nieuw leven meer diepgang te geven? 


Heb jij een Kinderwens en lukt het niet deze de juiste vorm te geven?


Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie wat Inner-Zelf / Moeder en Kind in Balans voor jouw/jullie kan betekenen: 

info@inner-zelf.nl
06-41985678