De zee, een oceaan, hoe mooi is het dat wij uit dit alles onstaan, bewust zwanger!

Mijn verhaal: Inner-Zelf en Moeder en Kind in Balans.

In 2012 heb ik besloten mijn innerlijke roeping te volgen. Allereerst ben ik de diepte in gedoken naar de zin van ons bestaan en uiteraard ook mijn eigen bestaan. Wie ben ik? Hoe heb ik mezelf gevormd en verder vormgegeven. Welke rol hebben mijn ouders hierin vervuld en wat kan ik doen om te leven vanuit wie ik diep van binnen werkelijk ben?

Vanuit daar is mijn praktijk Inner-Zelf geboren.

Reiki kwam als eerste op mijn pad met de weg naar bewustwording, heling, persoonlijke, en spirituele groei. Daarnaast ben ik een jaartraject gaan volgen "Intu├»tieve ontwikkeling" met aansluitend een jaartraject "Heel je leven" waarbij wij, als fijne groep gelijkgestemden, hebben geleerd onze eigen helingsenergie vrij te laten stromen, om dit vervolgens in te zetten bij het geven van een healing van hart tot hart en van ziel tot ziel voor de ander. 

Na deze twee hele mooie en intensieve jaren aan het Essence College te Bodegraven ben ik verder opgeleid tot Reader. Deze 2-jarig opleiding met een verdieping op het thema 'Vrouw zijn' heb ik afgerond met een afstudeer opdracht waarin ik mijn belevingswereld als hooggevoelig- en hoogbewuste ziel over het leven zelf, het contact met mijn lichaam, en alles waar het omgaat 'in de weg naar ons ware zelf' samengevat en gepresenteerd. Heel spannend was dat, maar ook heel gaaf en fijn om te doen! 

Beide vaardigheden, zowel Reader als Healer zijn voor mij als vanzelfsprekend geworden en zet ik in waar nodig tijdens behandelingen en consulten. 

De opvolgende jaren heb ik mezelf verdiept in het werken met begeleiding van boven, o.a. het werken met Engelen energie. Voor het werken met de Engelen energie heb ik diverse workshops gevolgd. 

Het mooie is dat ik aansluitend verder ben gegaan met de ruim 2 jarige opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut waarbij ik opnieuw de diepte in ben gedoken en de belangrijke praktische achtergronden op aards niveau heb geïntegreerd. O.a. het proces van Symbiose en Autonomie, Trauma, Hechting, Binding, The Circle of Life, heeft mij diep geraakt. Binnen het tweede jaar heb ik mijn Coachingsvaardigheden verder ontwikkeld en mijn therapeutische vaardigheden eigen gemaakt.

De titel van mijn afstudeer scriptie: de Komst van de Ziel naar de Aarde spiritueel belicht past exact bij waarvoor ik hier ben op aarde. 

Mijn kracht is:
Het spirituele deel van ons aards bestaan verder te delen en samen met jouw de diepte in te duiken naar de zin van ons bestaan en het ontstaan van nieuw leven. Om dit alles op de diepere lagen te voelen en vorm te geven. Mensen harten te open voor het wonder van henzelf en het wonder van het leven. Communiceren van hart tot hart en van ziel tot ziel. In contact met onze diepere ziele lagen. Puur Zijn. En vanuit daar mijn deel bijdragen. 

Daarnaast heb ik aanvullende workshops en meerdaagse lezingen gevolgd bij o.a. Anna Verwaal, Marieke de Vrij, op het gebied van "Voorgeboortelijke energie, Conceptie energieen, de Kinderwens en Zwangerschap, Indaling naar een lichaam op aarde, en binnenkort (mei 2020) volgt de verdiepings workshop; Geboorte patronen.

Het mooie is dat het thema "Ouder en Kind in Balans" & dan extra uitgelicht "Moeder en Kind in Balans" al in het prille begin en tijdens mijn eigen reis mij de nodige diepgang hebben gegeven om vanuit eigen ervaringen en geleerde stukken nu mijn eigen praktijk Inner-Zelf opnieuw en vernieuwd vorm te geven.

Van Inner-Zelf,